עוף גוזל: פרויקט חדש של המחלקה לעידוד עליה – WZO

עוף גוזל: פרויקט חדש של המחלקה לעידוד עליה

המחלקה לעידוד עלייה ההסתדרות הציונית העולמית, השיקה בארגנטינה את הפרויקט "עוף גוזל". המיזם נועד לעזור להורים, שילדיהם כבר עלו לארץ. הוא נותן מענה לרצונם כל כך מובן לדעת יותר על מדינת מגוריהם של הילדים שלהם ופשוט לתקשר יותר עם אנשים שמבינים את משאלות ליבם ודאגותיהם. מספר הנרשמים והביקוש עלו על הציפיות ולכן, היה צורך להוסיף פגישה אחת בחודש, לחלק את הקבוצה לשניים.

ראשת המחלקה לעידוד עליה בהצ"ע מרינה רוזנברג קוריטני:

עידוד עלייה זה בראש ובראשונה הבאת האמת על ישראל והקניית ידע רחב ועמוק ככל האפשר על המדינה היהודית.  לכך נועדו פרויקטים מגוונים שלנו, לכך נועד גם הפרויקט  החדש. אנשים מדברים זה עם זה, מתחלקים במידע וכך מרחיבים את אופקי הידע שלהם על ישראל. זה עדוד עליה כמשמעו. הפרויקט זינק בהצלחה רבה ואני בטוחה שבמהרה נרחיב אותו למדינות אחרות.

10 ספט 2023
1 דקות קריאה
1048
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 יוני

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 יוני

תמונה: Wikimedia 16 יולי 1933 –  ד"ר חיים ארלוזורוב, ראש המחלקה המדינית בסוכנות היהודית, נרצח בטיילת תל אביב.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 מרץ

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 מרץ

תמונה: The ceremonies of the first Maccabiah in 1932 25 מרץ 1934 – הוועד הפועל הציוני מתכנס בירושלים – לראשונה בתולדותיו.
חוגגים 70 שנה למדינת ישראל בארגנטינה

חוגגים 70 שנה למדינת ישראל בארגנטינה

במהלך חודש אפריל המחלקה לעידוד עלייה ושליחיה בארגנטינה ערכו רצף מרשים ביותר של אירועים חגיגיים ומעודדים עלייה ברחבי מדינה דרום–אמריקאית הענקית זו.