חורף חם בברזיל – WZO

חורף חם בברזיל

בחודש יולי בחצי הדרומי של כדור הארץ תלמידים ומורים נחים ומבלים בחושפת החורף. זה נכון לגבי כולם, מלבד אלה שמלמדים ולומדים בכיתות אולפן אינטנסיביים של המחלקה לעידוד עלייה. קורסים אינטנסיביים אלה מיועדים לתלמידים אשר מתכוננים לעליה באופן מעשי.

בתמונה הראשונה אנו רואים קבוצת התלמידים של שתי כיתות אינטנסיביות בסאו פאולו, אשר סיימו ב-31 יולי את הקורסים של חופשת החורף וכבר למחרת, ב-1 לאוגוסט, חוזרים ללימודים במלוא המרץ בסמסטר השני של שנת הלימודים – כמו כל כיתות אולפן של המחלקה בברזיל, ארגנטינה ואורוגוואי.

התמונה השנייה אינה זקוקה להסברים. בה אנו רואים קבוצת התלמידים של האולפנים של המחלקה אשר מתכוננים לעליה בחודשים הקרובים מסאו פאולו, ברזיל.

1 אוג 2019
1 דקות קריאה
1118
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

לראשונה בצרפת: אולפני עברית מבלי לצאת מהבית

לראשונה בצרפת: אולפני עברית מבלי לצאת מהבית

מקור ראשון –  א׳ באדר א׳ ה׳תשע״ט (06-02-2019) מאת: צביקה קליין ההסתדרות הציונית השיקה תוכנית שתסייע לכל יהודי שחפץ ללמוד עברית לעשות זאת בצורה נוחה ובמחיר מסובסד.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 דצמבר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 דצמבר

Photo: Nobel laureates Nelly Sachs and Samuel Agnon preparing for the festivities in Stockholm 8 דצמבר 1924 – ראשיתה של שכונת בית וגן מדרום ליפו.
עבנו לפעילות מקוונת

עבנו לפעילות מקוונת

ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזנברג-קוריטני: כולנו עוברים תקופה לא קלה.