חורף חם בברזיל – WZO

חורף חם בברזיל

בחודש יולי בחצי הדרומי של כדור הארץ תלמידים ומורים נחים ומבלים בחושפת החורף. זה נכון לגבי כולם, מלבד אלה שמלמדים ולומדים בכיתות אולפן אינטנסיביים של המחלקה לעידוד עלייה. קורסים אינטנסיביים אלה מיועדים לתלמידים אשר מתכוננים לעליה באופן מעשי.

בתמונה הראשונה אנו רואים קבוצת התלמידים של שתי כיתות אינטנסיביות בסאו פאולו, אשר סיימו ב-31 יולי את הקורסים של חופשת החורף וכבר למחרת, ב-1 לאוגוסט, חוזרים ללימודים במלוא המרץ בסמסטר השני של שנת הלימודים – כמו כל כיתות אולפן של המחלקה בברזיל, ארגנטינה ואורוגוואי.

התמונה השנייה אינה זקוקה להסברים. בה אנו רואים קבוצת התלמידים של האולפנים של המחלקה אשר מתכוננים לעליה בחודשים הקרובים מסאו פאולו, ברזיל.

1 אוג 2019
1 דקות קריאה
1201
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

מצפינים לקו המשווה

מצפינים לקו המשווה

עובדה: במחציתו הדרומי של כדור הארץ הצפון הוא האזור החם ביותר.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 מאי

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 מאי

  9 מאי 1942 – בוועידה ציונית  המתכנסת בניו-יורק מתקבלת "תכנית בילטמור" (על שם בית המלון שבו נערכה).
חג חירות שמח

חג חירות שמח

ראשת המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית מרינה רוזנברג קוריטני מברכת את עם ישראל לרגל חג הפסח