חורף חם בברזיל – WZO

חורף חם בברזיל

בחודש יולי בחצי הדרומי של כדור הארץ תלמידים ומורים נחים ומבלים בחושפת החורף. זה נכון לגבי כולם, מלבד אלה שמלמדים ולומדים בכיתות אולפן אינטנסיביים של המחלקה לעידוד עלייה. קורסים אינטנסיביים אלה מיועדים לתלמידים אשר מתכוננים לעליה באופן מעשי.

בתמונה הראשונה אנו רואים קבוצת התלמידים של שתי כיתות אינטנסיביות בסאו פאולו, אשר סיימו ב-31 יולי את הקורסים של חופשת החורף וכבר למחרת, ב-1 לאוגוסט, חוזרים ללימודים במלוא המרץ בסמסטר השני של שנת הלימודים – כמו כל כיתות אולפן של המחלקה בברזיל, ארגנטינה ואורוגוואי.

התמונה השנייה אינה זקוקה להסברים. בה אנו רואים קבוצת התלמידים של האולפנים של המחלקה אשר מתכוננים לעליה בחודשים הקרובים מסאו פאולו, ברזיל.

1 אוג 2019
1 דקות קריאה
1108
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

יום הולדת שמח, מדינת ישראל

יום הולדת שמח, מדינת ישראל

עריכת חגיגות מרשימות לכבוד יום עצמאותה של מדינת ישראל, היה דבר טבעי למחלקה לעידוד עלייה בהצ"ע ולו מתוקף שמה.
הביקור בסן חואן 

הביקור בסן חואן 

רכז המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית אלחנדרו מלינקובסקי, ערך סדרת הרצאות בסן חואן, בירת הפרובינציה הנושאת אותו שם (צפון-מערב ארגנטינה, בגבול עם צ'ילה),.
חג הסוכות

חג הסוכות

הערב מתחיל חג הסוכות או "חג האסיפה".