ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר – WZO

ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר

לפני כחודש, המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע ועתונאית ישראלית דגולה רינה מצליח לפני כחודש פנו לכל אלה שלומדים באולפנים של המחלקה לעידוד העלייה בקריאה לברך את מדינת ישראל לרגל יום הולדת ה-70 שלה. בערבית כמובן. כפי שהובטח, הברכה הטובה, היצירתית והמרגשת  ביותר תזכה בפרס ותוקרן ותכנית "פגוש ת'עתונות". כעת יחד עם המנחה של התכנית רינה מצליח מילאנו את הבטחתנו והעלנו לשידור את הברכה הזוכה.

כאמור, ראיון התחרות המדוברת נולד כהמשך של שיתוף פעולה פורה בין ראש המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע מרינה רוזנברג-קוריטני ולבין רינה מצליח. במסגרת שת"ף זה רינה השתתפה בפרויקט מוצלח של המחלקה "שיעור בונוס" והופעותיה בפני תלמידי האולפנים של הצ"ע בצרפת בקיץ אשתקד נחלה הצלחה רבה.

13 אפר 2018
1 דקות קריאה
795
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 ינואר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 ינואר

תמונה: אוניית המעפילים אף על פי כן – מעפילים מועברים לאוניית גירוש למחנות סגורים בקפריסין / Wikimedia 17 ינואר 1927 – ד"ר חיים ויצמן חותם על הסכם עם לואי מרשל, מראשי ה"לא–ציונים" בארה"ב, על הקמת הסוכנות היהודית המורחבת.
כי עוד נמשכת השרשרת

כי עוד נמשכת השרשרת

ההסתדרות הציונית העולמית בשיתוף פעולה עם מרכז השלטון המקומי ערכו ב-6 מרץ באתר הצ"ע בהר הרצל אירוע הראשון והמיוחד מסוגו: הענקת  אות "רשות מעודד עלייה".
סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים

סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים

הבמאית, השחקנית והתסריטאית הישראלית הדגולה הדר גלרון ערכה בתור השליחה של המחלקה לעידוד העלייה סבב שיעורי בונוס קרי, הרצאות והופעות  בקהילות יהודיות ברחבי אנגליה ואירלנד.