ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר – WZO

ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר

לפני כחודש, המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע ועתונאית ישראלית דגולה רינה מצליח לפני כחודש פנו לכל אלה שלומדים באולפנים של המחלקה לעידוד העלייה בקריאה לברך את מדינת ישראל לרגל יום הולדת ה-70 שלה. בערבית כמובן. כפי שהובטח, הברכה הטובה, היצירתית והמרגשת  ביותר תזכה בפרס ותוקרן ותכנית "פגוש ת'עתונות". כעת יחד עם המנחה של התכנית רינה מצליח מילאנו את הבטחתנו והעלנו לשידור את הברכה הזוכה.

כאמור, ראיון התחרות המדוברת נולד כהמשך של שיתוף פעולה פורה בין ראש המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע מרינה רוזנברג-קוריטני ולבין רינה מצליח. במסגרת שת"ף זה רינה השתתפה בפרויקט מוצלח של המחלקה "שיעור בונוס" והופעותיה בפני תלמידי האולפנים של הצ"ע בצרפת בקיץ אשתקד נחלה הצלחה רבה.

13 אפר 2018
1 דקות קריאה
1127
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

זכררון משותף, כאב משותף, גאווה משותפת

זכררון משותף, כאב משותף, גאווה משותפת

Photo: Art Vector / Shutterstock.com ב-21 עם ישראל ציין את יום הזכרון לשואה וגבורה.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 מאי

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 מאי

Photo: Jewish demonstration against White Paper in Jerusalem on 22 May, 1939 / Wikimedia 16 מאי 1948 – חיים ויצמן נבחר לנשיא הראשון של מדינת ישראל.
שחקן כדורגל ישראלי נעצר בטורקיה על רקע תנועת סולידריות עם בני ערובה שנלקחו על ידי חמאס

שחקן כדורגל ישראלי נעצר בטורקיה על רקע תנועת סולידריות עם בני ערובה שנלקחו על ידי חמאס

הכדורגלן הישראלי סגיב יחזקאל, ששיחק במועדון הטורקי "אנטליאספור", נעצר על ידי המשטרה באשמת "הסתה ציבורית לשנאה ואיבה".