ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר – WZO

ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר

לפני כחודש, המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע ועתונאית ישראלית דגולה רינה מצליח לפני כחודש פנו לכל אלה שלומדים באולפנים של המחלקה לעידוד העלייה בקריאה לברך את מדינת ישראל לרגל יום הולדת ה-70 שלה. בערבית כמובן. כפי שהובטח, הברכה הטובה, היצירתית והמרגשת  ביותר תזכה בפרס ותוקרן ותכנית "פגוש ת'עתונות". כעת יחד עם המנחה של התכנית רינה מצליח מילאנו את הבטחתנו והעלנו לשידור את הברכה הזוכה.

כאמור, ראיון התחרות המדוברת נולד כהמשך של שיתוף פעולה פורה בין ראש המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע מרינה רוזנברג-קוריטני ולבין רינה מצליח. במסגרת שת"ף זה רינה השתתפה בפרויקט מוצלח של המחלקה "שיעור בונוס" והופעותיה בפני תלמידי האולפנים של הצ"ע בצרפת בקיץ אשתקד נחלה הצלחה רבה.

13 אפר 2018
1 דקות קריאה
817
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

חיבוק מהבית

חיבוק מהבית

פרויקט חיבוק מהבית נועד לסייע למשפחות שיש להן ילדים שעלו לארץ ומרשתים כעת בכוחות הביטחון ו/או גויסו למילואים.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 יוני

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 16–23 יוני

תמונה: Wikimedia 16 יולי 1933 –  ד"ר חיים ארלוזורוב, ראש המחלקה המדינית בסוכנות היהודית, נרצח בטיילת תל אביב.
מחלקת START UP

מחלקת START UP

חדשנות, חשיבה "מחוץ לקופסה" ועשייה יצירתית היוו "סמל המסחרי" וסגנון עבודתה של המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית מרגע הקמתה.