ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר – WZO

ישראל אהבתי אתמול, היום וגם מחר

לפני כחודש, המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע ועתונאית ישראלית דגולה רינה מצליח לפני כחודש פנו לכל אלה שלומדים באולפנים של המחלקה לעידוד העלייה בקריאה לברך את מדינת ישראל לרגל יום הולדת ה-70 שלה. בערבית כמובן. כפי שהובטח, הברכה הטובה, היצירתית והמרגשת  ביותר תזכה בפרס ותוקרן ותכנית "פגוש ת'עתונות". כעת יחד עם המנחה של התכנית רינה מצליח מילאנו את הבטחתנו והעלנו לשידור את הברכה הזוכה.

כאמור, ראיון התחרות המדוברת נולד כהמשך של שיתוף פעולה פורה בין ראש המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע מרינה רוזנברג-קוריטני ולבין רינה מצליח. במסגרת שת"ף זה רינה השתתפה בפרויקט מוצלח של המחלקה "שיעור בונוס" והופעותיה בפני תלמידי האולפנים של הצ"ע בצרפת בקיץ אשתקד נחלה הצלחה רבה.

13 אפר 2018
1 דקות קריאה
993
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

כ-2,500 ילדים של עולים חדשים החלו את השנה הלימודית בישראל

כ-2,500 ילדים של עולים חדשים החלו את השנה הלימודית בישראל

1 בספטמבר 2025 הפך ליום מיוחד עבור 2462 ילדים, שמשפחותיהם עלו לישראל השנה.
ממשיכים לבנות גשרים

ממשיכים לבנות גשרים

ראשת המחלק לעידוד עלייה מרינה רוזנברג קוריטני: "העולם עובר זמנים לא קלים.
להיות רופא בישראל

להיות רופא בישראל

ב-22 נובמבר 2023 המחלקה לעידוד עלייה בהצ"ע ערכה סמינר מקוון לרופאים תחת הכותרת  ״להיות רופא בישראל״ בשיתוף עם ארגון גבהים.