הפסטיבל של קהילת היהודים דוברי הרוסית בחוף המערבי – WZO

הפסטיבל של קהילת היהודים דוברי הרוסית בחוף המערבי

המחלקה לעידוד העלייה בשיתוף פעולה עם התאחדות קהילות היהודיות דוברי הרוסית במדינת קליפורניה (JuRashki – Russian Speaking Jewish Community) ערכה במערב הוליווד אירוע רחב ממדים, מרגש ומרתק תחת הכותרת "פסטיבל תרבות ואמנות של יהודי דוברי הרוסית".

בפסטיבל השתתפו יותר מאלפיים חברי קהילה חשובה וגדולה זו מלוס-אנג'לס רבתי.

המחלקה  לעידוד עלייה פתחה ביתנים, בהם מאות משפחות דוברי הרוסית נחשפו למגוון העפילויות והתוכניות עידוד העלייה של המחלקה כגון אולפנים, אירועים מיוחדים, מפגשים עם מסבירנים ועוד.

חשוב שפעילות זו נערכה באווירה לא-פורמלית וידידותית והדבר בהחלט תרם להצלחה כבירה של אירוע כולו.

ראשת  המחלקה לעידוד עליה מרינה רוזנברג-קוריטני: "המחלקה החלה לפעול בחוף המערבי של ארה"ב רק לפני כשנה וחצי, ותוך פרק זמן קצר זה הצלחנו ללכד את הקהילה הגדולה הזו ולרתום מאות חבריה לפעילויות שלנו. הפסטיבל במערב הוליווד בהחלט היה אירוע מוצלח ואני מודה למארגניו על עבודתם המסורה והמקצועית. הישר כוח!"

16 יול 2019
1 דקות קריאה
1081
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

עולים על הי-טק

עולים על הי-טק

המחלקה לעידוד העלייה יזמה פרויקט חדש ופורץ דרך שתכליתו – עידוד עלייתם של אנשי הי-טק ומהנדסים.
ישומון עידוד עלייה

ישומון עידוד עלייה

חשיבה מחוץ לקופסה ועשייה יצירתית מאז ולתמיד היו קווים המנחים בעבודתה של המחלקה לעידוד עלייה מרגע הקמתה.
שיעור בונוס תרתי משמע

שיעור בונוס תרתי משמע

במסגרת שיעור בונוס באולפן של המחלקה בעיר טולוז אשר בדרומה של צרפת, המחלקה ערכה מפגש וירטואלי מרתק עם "שגרירת העברית" שלה דר' גלוריה וולוחונסקי.  גלוריה העבירה לתלמידים הרצאה מרתקת תחת הכותרת "החיים בחלל".  ד"ר וולוחונסקי בשנות ילדותה עלתה לארץ מבריה"מ לשעבר ועשתה קריירה של מדענית מרשימה.