נא להכיר: שגרירי העברית שלנו – WZO

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

השגרירים שלנו הם מורים ומסבירנים ישראלים, המשתפים את אהבתם לתרבות, גסטרונומיה, היסטוריה ותחומים אחרים של חיי החברה המדינה בישראל דרך הרצאות, סדנאות ומפגשים, הן מקוונים והן פרונטליים. היום אנו מציגים את רויטל ברגר שלומן! בכשרון רב וחיוך מדבק, היא מציעה גישה דינמית ללמידת העברית. כמורה לעברית, מחנכת, משוררת ודוברת קהילתית, רויטל מציעה מגוון פעילויות אינטראקטיביות ההופכות את למידת העברית לחווייה מעשירה.

רויטל מזמינה אתכם לצלול לעולם של ישראל דרך תרבותה, מוזיקה, ספרות, גאוגרפיה והיסטוריה.

9 פבר 2024
1 דקות קריאה
1281
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

פעולה נגד אנטישמיות באצטדיון כדורגל

פעולה נגד אנטישמיות באצטדיון כדורגל

ביום שלישי, ה-30 בינואר, באצטדיון של קבוצת הכדורגל קורינתיאנס, במהלך גמר אליפות הכדורגל בין סאו פאולו לקורינתיאנס, הקהילה היהודית ביצעה פעולה למאבק באנטישמיות.
בית סקופוס רוסריו

בית סקופוס רוסריו

בית סקופוס רוסריו – אחת מהתאחדויות סטודנטים יהודיות הגדולות ברוסריו – עיר שלישית בגודלהבארגנטינה ומרכז אקדמאי חשוב של מדינה זו. לקראת שנת הלימודים החדשה השליח של המחלקה לעידודהעלייה גררדו טהור ערך מפגש עם פעילי התאחדות הנ"ל על מנת לדון בתכניות לשנה"ל ובפעילות משוטפתלמען קירובם סטודנטים יהודים ליהדות וחשיפתם ולאמת על מדינת ישראל.
פרויקט חדש: שנה נשאר – אני נשאר

פרויקט חדש: שנה נשאר – אני נשאר

ביום חמישי, ה-16 בנובמבר, השקנו את פרויקט "אני נשאר".