עשרה ימים של קירוב לבבות – WZO

עשרה ימים של קירוב לבבות

בין 12 ל-22 ספטמבר 2022, נערך בברזיל ביקורו של פאולו מואורה, שחקן התיאטרון ״גשר״, משורר ומורה לתיאטרון ותנועה. ביקורו של פאולו היה הראשון לאחר הפסקת הפעילות הפרונטלית בגין המגפה, ומטבע דברים סבב הופעותיו ערר התלהבות רבה. פאולו ביקר ב-4 ערים בברזיל: סאו פאולו, ריו דה ז'ניירו, פורטו אלגרה וקוריטיבה. הוא נפגש עם מאות צעירים ומבוגרים וסיפר על עלייתו, לימודים, חייו המקצועיים, מאפייני החברה הישראלית וכמובן, על עולם התרבות הישראלית. כיוון שפאולו היה גם שחקן כדורגל מקצועי, היה לו מה לספר על הספורט בישראל. כל מפגש עם פאולו הרחיב את האופקים של המשתתפים בכל הקשור לישראל. אפשר לקבוע שאלה היו 10 ימים של למידה נהדרת, קירוב לבבות ועידוד עלייה פשוטו כמשמעו.

1 אוק 2022
1 דקות קריאה
508
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

המגמה – עלייה

המגמה – עלייה

בין 30 בנובמבר ל-2 בדצמבר, בשלוש הערים – בואנוס-איירס, רוסריו ומנדוזה נערכו ימי עיון, בהם הוקשה התכנית החדשה של המחלקה לעידוד העלייה בשם "מגמת העלייה".
שלוש כיתות אולפן חדשות בלונדון

שלוש כיתות אולפן חדשות בלונדון

המחלקה לעידוד עליה בהצ"ע פתחה בלונדון שלוש כיתות הכנה לעליה שהן אולפנים.
הסתיימה הכשרת המורים באמל"ט

הסתיימה הכשרת המורים באמל"ט

מורות ומורים של האולפנים, אשר המחלקה מפעילה במדינות דוברות ספרדית באמל"ט, סיימו את קורס הכשרה השנתי – הראשון אחרי המגיפה.