נא להכיר: שגרירי העברית שלנו – WZO

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

היום נציג את השגרירה שלנו, יעל ישראלי! יעל מארחת מפגשים מרתקים המוקדשים לאמנות ישראלית, ורואה באמנות שפה המורכבת מצבעים, צורות, רגש ומסרים. דרך יצירותיהם של אמנים ישראלים, אנו צוללים לתוך המציאות הישראלית. יעל  גם מעבירה באופן קבוע מפגשים בעברית: "הזהות הישראלית" ו"עברית, זהות ותרבות, עדות בתמונות".

11 מרץ 2024
1 דקות קריאה
780
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

השבוע הראשון של יולי בתולדות הציונות ומדינת ישראל

השבוע הראשון של יולי בתולדות הציונות ומדינת ישראל

בתמונה (מימין לשמאל): הנציב האזרחי הבריטי הראשון בארץ ישראל סר הרברט סמואל, לורד  ארטור ג'יימס בלפור וגנרל אדמונד אלנבי אנו מתחילים לפרסם את דברי הימים (כרונולוגיה) של אירועים חשובים בתולדות הציונות וישראל.
צאו קדימה

צאו קדימה

מנהל תוכנית לך לך, פרדו פכטר, יצא לסיור בצרפת (פריז, מרסיי, ליון) כדי לקדם את תוכנית העלייה הקולקטיבית שלנו.
ממוצע שכר בישראל: 12,969 שקלים

ממוצע שכר בישראל: 12,969 שקלים

לפי למרכז הלאומי לסטטיסטיקה של ישראל, השכר הממוצע בישראל לחודש נובמבר 2023 עמד על 12,969 שקלים ברוטו, שזה שווה ל-3,554 דולרים.