עשרה ימים של קירוב לבבות – WZO

עשרה ימים של קירוב לבבות

בין 12 ל-22 ספטמבר 2022, נערך בברזיל ביקורו של פאולו מואורה, שחקן התיאטרון ״גשר״, משורר ומורה לתיאטרון ותנועה. ביקורו של פאולו היה הראשון לאחר הפסקת הפעילות הפרונטלית בגין המגפה, ומטבע דברים סבב הופעותיו ערר התלהבות רבה. פאולו ביקר ב-4 ערים בברזיל: סאו פאולו, ריו דה ז'ניירו, פורטו אלגרה וקוריטיבה. הוא נפגש עם מאות צעירים ומבוגרים וסיפר על עלייתו, לימודים, חייו המקצועיים, מאפייני החברה הישראלית וכמובן, על עולם התרבות הישראלית. כיוון שפאולו היה גם שחקן כדורגל מקצועי, היה לו מה לספר על הספורט בישראל. כל מפגש עם פאולו הרחיב את האופקים של המשתתפים בכל הקשור לישראל. אפשר לקבוע שאלה היו 10 ימים של למידה נהדרת, קירוב לבבות ועידוד עלייה פשוטו כמשמעו.

1 אוק 2022
1 דקות קריאה
592
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 23-16 באוקטובר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 23-16 באוקטובר

תמונה: גלויה בניין הגימנסיה הרצליה / Wikimedia 16 אוקטובר 1886 – בעיירה פלונסק שבפולין (אז אימפריה הרוסית) נולד דוד יוסף גרין, לימים – דוד בן גוריון.
תלמידינו בישראל

תלמידינו בישראל

תלמידי האולפנים שלנו שעלו לארץ, שולחים לנו סרטונים המתארים את אינספור פעולות של המתנדבים שהתגייסו לסיוע הדדי בארץ עקב המלחמה.
הרף פנדמיה, עלייה מארגנטינה בשנת 2020 גדלה באופן משמעותי

הרף פנדמיה, עלייה מארגנטינה בשנת 2020 גדלה באופן משמעותי

ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזנברג קוריטני: אל לנו לשכוח שמאחרי מספרים יבשים אך מדברים בעד עצמם, המובאים בכתבה דלהלן, מסתתרים גורלות של מאוד ואלפים ויהודים.