לך לך – WZO

לך לך

מסגרת התכנית לך לך של המחלקה לעידוד עלייה של ההסתדרות הציונית העולמית, הדוברת שהגיעה לארגנטינה, חנה בריס, העבירה הרצאה על מגוון נושאים הקשורים למדינת ישראל.

הרצאתה של חנה הייתה עידוד עלייה כמשמעו הן מבחינת התכנים הכלולים בה והן בצורת הגשה דינמית ומרטקת.

ההרצאה התקיימה באוניברסיטת פלרמו אשר בבואנוס איירס, בירת ארגנטינה ב-4 באוקטובר.

חנה בריס היא עיתונאית ישראלית בכירה הכותבת גם עבור אמצעי תקשורת רבים מחו"ל. חנה עלתה לישראל לפני 30 שנה מאורוגואי.

14 אוק 2018
1 דקות קריאה
923
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

לא מתאים לתפקיד מקצועי

לא מתאים לתפקיד מקצועי

בנוסף להצהרה המזויפת שהתקיימה התקפה טרוריסטית מצד חמאס ב-7 באוקטובר "לא קרתה במקום ריק", המזכיר הנוכחי של האומות המאוחדות, אנטוניו גוטרש, הוסיף משהו חדש.
מגמת עליה: לימודים אקדמאים בישראל על מגש הכסף

מגמת עליה: לימודים אקדמאים בישראל על מגש הכסף

הידיעון VIS A VIS , הגדול והנחשב בקהילה היהודית בארגנטינה, פרסם עוד כתבה על פעילותה של המחלקה: מגמת עליה: לימודים אקדמאים בישראל על מגש הכסף.
עלו והצליחו!

עלו והצליחו!

בתמונה שצולמה ב-14 אוקטובר בכיתת אולפן של המחלקה במרכז במ"י בבואנוס איירס, אנו רואים קבוצת התלמידים אשר שלושה מקרבם בעוד ימים ספורים יעלו ארצה ויהיו אזרחי מדינת ישראל, ואלה הם: סילבינה טברובסקי (Silvina Tavarovsky) בת 48, ודמיין ואוליסס זנדונצ’י (Zandonachi Damián & Ulises).