לך לך – WZO

לך לך

מסגרת התכנית לך לך של המחלקה לעידוד עלייה של ההסתדרות הציונית העולמית, הדוברת שהגיעה לארגנטינה, חנה בריס, העבירה הרצאה על מגוון נושאים הקשורים למדינת ישראל.

הרצאתה של חנה הייתה עידוד עלייה כמשמעו הן מבחינת התכנים הכלולים בה והן בצורת הגשה דינמית ומרטקת.

ההרצאה התקיימה באוניברסיטת פלרמו אשר בבואנוס איירס, בירת ארגנטינה ב-4 באוקטובר.

חנה בריס היא עיתונאית ישראלית בכירה הכותבת גם עבור אמצעי תקשורת רבים מחו"ל. חנה עלתה לישראל לפני 30 שנה מאורוגואי.

14 אוק 2018
1 דקות קריאה
1007
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

היום אנו מפנים את הזרקור אל ניבה יוסף, המוכשרת! היא מצטיינת במגוון תחומים, החל מאדריכלות ועד למוזיקה, ריקוד וגסטרונומיה, ומתמודדת עם כל נושא בהתלהבות מדבקת.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 7-1 באוקטובר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 7-1 באוקטובר

Photo: IDF Spokesperson's Unit / Wikimedia 1 אוקטובר 1917 – פעילות ארגון ניל"י, שצבר תאוצה מאז תחילת השנה (העברת מידע לבריטים במצרים, שיגור שליחים וקבלת כסף המועבר לראשי היישוב) נקטעת בתאריך זה לאחר שהתורכים פושטים לזכרון יעקב, אוצרים ומענים חשודים בהשתייכות לניל"י ומאיימים לפגוע ביישוב היהודי.
מאה הימים הראשונים של המלחמה

מאה הימים הראשונים של המלחמה

רכיבת אופניים לציון 100 ימים מאז החטיפה.