הסתיימה הכשרת המורים באמל"ט – WZO

הסתיימה הכשרת המורים באמל"ט

מורות ומורים של האולפנים, אשר המחלקה מפעילה במדינות דוברות ספרדית באמל"ט, סיימו את קורס הכשרה השנתי – הראשון אחרי המגיפה. הקורס נערך בעיר מר דל פלטה והשתתפו בו מורים ומורות מכל רחבי ארגנטינה, אורוגוואי וקולומביה.

מורים למדו, התחלקו בנסיון, נהנו והתמלאו באנרגיה לקראת שנת הלימודים החדשה.

את הקורס העביר פאביו רדאק, מנהל היחידה להוראת עברית באוניברסיטה העברית בירושלים.

המחלקה מפעילה יותר מ-150 כיתות אולפן באמל"ט דוברת ספרדית, בהן לומדים למעלה מ-4,500 סטודנטים, הכיתות פועלות ביותר מ-70 ערים הן במרחב מקוון והן בצורה פרונטלית.

את האירוע הובילו אלחנדרו מלינקובסקי, רכז מדינות דוברות ספרדית במחלקה, וסילוואנה שניידרמן, רכזת הפרויקטים.

המחלקה מפעילה את האולפנים שלה באמל"ט בסיוע אופק הישראלי ובשיתוף פעולה עם ההסתדרות הציונית הארגנטינאית, CUJA, ההסתדרות הציונית של אורוגוואי ו-AMIA.

להלן מספר תגובות של המשתתפים:

 "הסמינר היה מאוד מעניין ומעשיר. המרצה פביו הצליח להעביר נושאים, תכנים ודידקטיקות שונות, שבוודאות יעשירו את עבודתנו באולפנים".

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג-קוריטני בירכה את משתתפי הקורס לרגל סיום מוצלח של שנת הלימודים באמל"ט, איחלה להם המשך פעילות מוצלח והביעה בטחון בכך שידע אשר הם רכשו במהלך הקורס יסייע להם בעבודתם המבורכת למען עידוד העלייה.

19 ינו 2023
1 דקות קריאה
725
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

הצלחה מתחילה באולפן

הצלחה מתחילה באולפן

המכתב דלהלן קיבלה המורה באולפן של המחלקה בעיר בקוריטיבה (ברזיל) אסתר שווץ' מהתלמיד נתן שוורצמן בן 54 ,שעלה לארץ בתחילת קיץ 2020.
הוכרזו שמות המשתתפות במיזם גאולה

הוכרזו שמות המשתתפות במיזם גאולה

ב-7 ספטמבר, במקסיקו נערך טקס הכרזת שמותיהן של המשתתפות במיזם גאולה.
מתעמקים ומתרחבים באמל"ט

מתעמקים ומתרחבים באמל"ט

פרויקט כיתות הכנה לעלייה הלא הם האולפנים – מאז ולתמיד היה פרויקט הדגל של המחלקה לעידוד העלייה פרויקט זה פועל בהצלחה רבה וללא הפסקה וחופשות בשלוש היבשות.