לא יפחידונו! – WZO

לא יפחידונו!

למרות המצב הקשה והעוצר הכפוי על כולנו, ממשיכה המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית, בשת"פ עם חברת אופק ישראלי, להציע פעילות עשירה ומגוונת. במסגרת זו עברו כל האולפנים לפעול בצורה מקוונת וממשיכה גם הפעילות של שלושת המועדונים לעברית וכן הרצאות בנושאים שונים.

במסגרת מועדון העברית SOCIAL CLUB שלנו הפועל בעיר מרסיי, קיימנו אתמול מפגש רב משתתפים סביב השף רוברט, בעצמו תלמיד באולפן בעיר הדרומית אקס אן פרובנאס.

השף הסביר והדגים לכ 90 משתתפים כיצד להכין דג בקלה על גרטין תפוחי אדמה והתלמידים עקבו אחריו באמצעות מתכון כתוב בעברית, אשר קיבלו מבעוד מועד.

את האירוע המוצלח הנחתה בעברית ובכישרון רב, המורה איריס פטל.

בתקווה לראותכם עמנו באירועים הבאים !

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג קוריטני: "אני חוזרת ואומרת: עוד לא קם, אין עוד כוח בעולם אשר ירתיע אותנו מפועלנו למען עידוד עלייה. כל עוד מנוע מאתנו לחזור לעבודתנו במתכונת רגילה, נמשיך ונפתח פרויקטים שלנו בצורה וירטואלית. בתקווה לראותכם עמנו באירועים הבאים!"

3 אפר 2020
1 דקות קריאה
444
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

ממוצע שכר בישראל: 12,969 שקלים

ממוצע שכר בישראל: 12,969 שקלים

לפי למרכז הלאומי לסטטיסטיקה של ישראל, השכר הממוצע בישראל לחודש נובמבר 2023 עמד על 12,969 שקלים ברוטו, שזה שווה ל-3,554 דולרים.
מהול בדמעות ושמחה

מהול בדמעות ושמחה

ביום הזיכרון לחללי צה"ל ופעולות איבה, כמו גם בתפר בין יום הזיכרון ליום העצמאות וגם בצאתו של יום העצמאות, המחלקה לעידוד עלייה ערכה ברחבי תבל סדרת מפגשים, אירועים וקונצרטים וירטואליים.
עלו והצליחו!

עלו והצליחו!

בתמונה שצולמה ב-14 אוקטובר בכיתת אולפן של המחלקה במרכז במ"י בבואנוס איירס, אנו רואים קבוצת התלמידים אשר שלושה מקרבם בעוד ימים ספורים יעלו ארצה ויהיו אזרחי מדינת ישראל, ואלה הם: סילבינה טברובסקי (Silvina Tavarovsky) בת 48, ודמיין ואוליסס זנדונצ’י (Zandonachi Damián & Ulises).