לא יפחידונו! – WZO

לא יפחידונו!

למרות המצב הקשה והעוצר הכפוי על כולנו, ממשיכה המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית, בשת"פ עם חברת אופק ישראלי, להציע פעילות עשירה ומגוונת. במסגרת זו עברו כל האולפנים לפעול בצורה מקוונת וממשיכה גם הפעילות של שלושת המועדונים לעברית וכן הרצאות בנושאים שונים.

במסגרת מועדון העברית SOCIAL CLUB שלנו הפועל בעיר מרסיי, קיימנו אתמול מפגש רב משתתפים סביב השף רוברט, בעצמו תלמיד באולפן בעיר הדרומית אקס אן פרובנאס.

השף הסביר והדגים לכ 90 משתתפים כיצד להכין דג בקלה על גרטין תפוחי אדמה והתלמידים עקבו אחריו באמצעות מתכון כתוב בעברית, אשר קיבלו מבעוד מועד.

את האירוע המוצלח הנחתה בעברית ובכישרון רב, המורה איריס פטל.

בתקווה לראותכם עמנו באירועים הבאים !

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג קוריטני: "אני חוזרת ואומרת: עוד לא קם, אין עוד כוח בעולם אשר ירתיע אותנו מפועלנו למען עידוד עלייה. כל עוד מנוע מאתנו לחזור לעבודתנו במתכונת רגילה, נמשיך ונפתח פרויקטים שלנו בצורה וירטואלית. בתקווה לראותכם עמנו באירועים הבאים!"

3 אפר 2020
1 דקות קריאה
764
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

חצה את אוקיאנוס Café Olé פרויקט

חצה את אוקיאנוס Café Olé פרויקט

פרויקט Café Olé חצה את האוקיאנוס פרויקט בשם זה (אם כי במקור הספרדי הוא נקרא טיפ-טיפה אחרת – Café Ole קרי, קפה עולה) נולד ביולי אשתקד במדינות דוברות ספרדית באמל"ט.
שים ציוניות בקדמת הבמה, או GOLDEN GOLDA באה לארגנטינה

שים ציוניות בקדמת הבמה, או GOLDEN GOLDA באה לארגנטינה

מגזין האינרנט והעתון של הקהילה היהודית בארגנטינה בשם Vis a Vis (פנים אל פנים) פרסם כתבה מרשימה על טקס הענקת הפרס GOLDEN GOLDA .  הטקס נערך ב-12 אוגוסט במרכז  יהודי AMIA בבואנוס איירס.
סוריה: רק שתיים מתוך אינספור עובדות אשר מהן מתעלמות האומות המאוחדות

סוריה: רק שתיים מתוך אינספור עובדות אשר מהן מתעלמות האומות המאוחדות

האו"ם בהנהגתו של אנטוניו גוטרש סידר מחדש את העדיפויות: לפי מספר ההחלטות האנטי-ישראליות, ישראל הוכרזה כרע הגדול ביותר בעולם, חמאס – אינם טרוריסטים אלא "תנועה פוליטית", וירושלים, כולל הכותל המערבי, לכאורה אין להם כל קשר לעם היהודי.