עברית, חומוס וארץ הקודש – WZO

עברית, חומוס וארץ הקודש

המחלקה לעידוד עלייה ערכה בבריטניה (וגם באירלנד) מסע למסע הרצאות חווייתי ומרגש של גיל חובב – מלך האוכל הישראלי, נין של אליעזר בן יהודה ואושיית תקשורת בישראל.

המסע של גיל חובב באיי-הבריטיים הפך לחגיגה אותנטית של חומוס, אוכל ישראלי וכמובן (והעיקר) השפה העברית!

תוך ימים ספורים גיל ערך הופעותיו וריתק את קהל בלונדון, מנצ'סטר, לידס, ברייטון, קיימברידג' ודבלין.

ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזנברג קורטני: "גיל חובב הוא אחד מסבירנים הטובים ביותר של השפה העברית ושל מדינת ישראל. אני מודה לגיל על שיתוף פעולה ומאמינה כי ביחד נביא לידי ביצוע עוד פרויקטים רבים וחשובים". 

15 יול 2019
1 דקות קריאה
1069
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

הכנה וירטואלית לעלייה ריאלית

הכנה וירטואלית לעלייה ריאלית

בברזיל החלו לפעול שתי כיתות אולפן וירטואליות חדשות למועמדים להשתתפות בפרויקט נעל"ה קרי, לתלמידי כיתות י"א וי"ב שמתכוננים לעלות על מנת להמשיך לימודיהם בישראל כבר בספטמבר.
שבוע עברית בצרפת

שבוע עברית בצרפת

בין 25 בנובמבר ל-1 בדצמבר, נערך בצרפת "שבוע העברית" – פרויקט רחב ממדים וחדשני של המחלקה לעידוד העלייה.
הצטרפו אלינו לשיעור עברית הגדול בהסטוריה

הצטרפו אלינו לשיעור עברית הגדול בהסטוריה

הצטרפו אלינו לשיעור העברית הגדול בעולם בשיעור נפגוש את אליעזר בן-יהודה, מחיה השפה העברית, בנעלי בית, בעזרת הנין שלו – גיל חובב.