עברית, חומוס וארץ הקודש – WZO

עברית, חומוס וארץ הקודש

המחלקה לעידוד עלייה ערכה בבריטניה (וגם באירלנד) מסע למסע הרצאות חווייתי ומרגש של גיל חובב – מלך האוכל הישראלי, נין של אליעזר בן יהודה ואושיית תקשורת בישראל.

המסע של גיל חובב באיי-הבריטיים הפך לחגיגה אותנטית של חומוס, אוכל ישראלי וכמובן (והעיקר) השפה העברית!

תוך ימים ספורים גיל ערך הופעותיו וריתק את קהל בלונדון, מנצ'סטר, לידס, ברייטון, קיימברידג' ודבלין.

ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזנברג קורטני: "גיל חובב הוא אחד מסבירנים הטובים ביותר של השפה העברית ושל מדינת ישראל. אני מודה לגיל על שיתוף פעולה ומאמינה כי ביחד נביא לידי ביצוע עוד פרויקטים רבים וחשובים". 

15 יול 2019
1 דקות קריאה
1351
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

היום אנו מפנים את הזרקור אל ניבה יוסף, המוכשרת! היא מצטיינת במגוון תחומים, החל מאדריכלות ועד למוזיקה, ריקוד וגסטרונומיה, ומתמודדת עם כל נושא בהתלהבות מדבקת.
יריד האפשרויות

יריד האפשרויות

ב-20 דצמבר 2020 המחלקה לעידוד עלייה בשת״פ עם אופק ישראלי, ערכה אירוע רחב מימדים ומרשים בשם אונליין פסטיבל ISRAEL NOW (ישראל כיום).
השבוע השני של יולי בתולדות הציונות ומדינת ישראל

השבוע השני של יולי בתולדות הציונות ומדינת ישראל

9 יולי 1964 – ממשלת ישראל מחליטה להעלות ארצה את עצמותיו של מנהיג התנועה הרוויזיוניסטית זאב ז'בוטינסקי.