אולפנים ללא הפסקה – WZO

אולפנים ללא הפסקה

כיתות אולפן של המחלקה מפוזרות על פני כדור הארץ כך שפעילותן לא נפסקת לעולם. כאשר בדרום  אמריקה בעיצומו החופש הגדול, האולפנים הנמצאים באירופה וצפון אמריקה פועלים בשיא המרץ. בדרום אמריקה גם בעונת החופש הגדול פועלות כיתות אינטנסיביות המיועדות לתלמידים מתקדמים המתכוננים לעלייתם בקרוב. עבור אלה שאינם רוצים לחכות עד לתחילת שנת הלימודים הבאה המחלקה פותחת "אולפני קיץ", אשר מאפשרים לתלמידיהם להתחיל ללמוד גם בחודשי הקיץ ולגשת ללימודים בכיתות אולפן רגילות כבר לא ברמה אפסית. להלן אוסף תמונות המתעדות את פעילות האולפנים של המחלקה בארגנטינה בעונת הקיץ.

המורה חביבה אבקסיס מובילה את השיעור הראשון באולפן הקיץ אשר המחלקה פתחה בבית-הספר שולם עליכם בבואנוס-איירס:

:המורה אילנה איזנברג מובילה את השיעור הראשון באולפן הקיץ אשר המחלקה פתחה במועדון פונדסיון כ"ץ בשכונת וישה קרספו, בבואנוס-איירס

 

:המורה חיה סירוביץ מנחה את "טקס הסיום" בכיתת האולפן ברמת מתקדמים אשר פעלה בחודשם דצמבר-ינואר במועדון אוס"א בבואנוס-איירס

25 פבר 2020
1 דקות קריאה
698
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

רישום לתוכניות לילדים מחוננים

רישום לתוכניות לילדים מחוננים

מדינת ישראל הודיעה על פתיחת הרשמה לתוכניות לילדים מחוננים.
עברית בלי הפסקה

עברית בלי הפסקה

כאשר שנת הלימודים הסתיימה בהצלחה בכל כיתות אולפן של המחלקה לעידוד העלייה בחצי הכדור הצפוני ותלמידים ומורים שם חגגו את האירוע זה (וכמובן סיפרנו על כך), אזי בחצי הכדור הדרומי שנת הלימודים באולפנים של המחלקה בשיאה.
יריד עלייה וביקור השר אופיר סופר באולפן עברית

יריד עלייה וביקור השר אופיר סופר באולפן עברית

יריד עליה ראשון בחמש השנים האחרונות התקיים ביום ראשון, ה-17 במרץ 2024, בלונדון, בהשתתפות שר העלייה והקליטה, ח"כ אופיר סופר, שגרירת ישראל בממלכה המאוחדת, גב' ציפי חוטובלי, וסמנכ"ל העלייה והקליטה בסוכנות היהודית, מר שי פלבר.