עוד נקודה על מפת האולפנים של המחלקה – WZO

עוד נקודה על מפת האולפנים של המחלקה

ברפאלה, עיר צפונית של פרובינציית סנטה-פה בארגנטינה, נפתחה כיתת אולפן של המחלקה לעידוד העלייה.

הקהילה היהודית ברפאלה היא הקהילה החדשה ביותר בארגנטינה שהוקמה רשמית לפני כשנתיים. רוב חבריה אנשים צעירים וילדיהם, הצאצאים של מהגרים יהודים מהעיירה מיסס-וישה, אשר הייתה הכפר היהודי הראשון בארגנטינה.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג-קוריטני: "עם פתיחת האולפן שלנו ברפאלה הכמות של כיתות עידוד העלייה שלנו בארגנטינה הגיעה ל-31. אך סמלי הוא שהכיתה, עמה עברנו את רף של שלושים כיתות, נפתחה בעיר קטנה זו. בכך עשינו עוד צעד להשגת מטרתנו: לעזור לכל יהודי באשר הוא לעשות צעדים ראשונים לקראת חזרתו הביתה. אני מאחלת הצלחה למורה האולפן שלנו ברפאלה אריאל סבירסקי ולתלמידיו".

 

19 יונ 2019
1 דקות קריאה
730
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

"…יושב בסן פרנסיסקו על המים"

"…יושב בסן פרנסיסקו על המים"

בשבוע החולף (ב-13 בפברואר),  נפתחה בחגיגיות, בעיר סן פרנסיסקו (ארה"ב) כיתת אולפן חדשה של המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע.
מעולה לעולה כוחנו עולה

מעולה לעולה כוחנו עולה

ברכות לצוות המחלקה לעידוד עליה  בהסתדרות הציונית העולמית ולד״ר שכטמן ברכה והצלחה!!! להלן רשיון לעסוק ברפואה שקיבל תלמיד שלמד באולפן שלנו בארגנטינה.
תכל שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה

תכל שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה

ובכן, תמה שנת הלימודים באולפנים של המחלקה במחצית הצפונית של כדור הארץ קרי, בארה"ב, בלגיה, בריטניה וצרפת.