מפגש מסכם – WZO

מפגש מסכם

בחצי הדרומי של כדור הארץ הסתיימה שנת הלימודים. בארגנטינה, אורוגוואי ברזיל וצ'ילה  תלמידים ומורים של אולפני המחלקה שילבו אירוע חשוב זה עם חגיגות חנוכה.

לפי המסורת, מורים של האולפנים שלנו הפועלים במדינות דרום אמריקה הדוברות ספרדית, נפגשים אחרי חגיגות עם התלמידים על מנת לערוך השתלמות בת 3 ימים ולסכם את שנת הלימודים שהסתיימה ולדון בתכניות לשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה. השנה, מסיבות מובנות, השתלמות זו לא יכלה להתקיים, אך המורים לא ויתרו על המפגש שלהם וערכו מפגש משולב. מורים של אולפני המחלקה הפועלים בבואנוס איירס, התכנסו ב"הלל", מוסד יהודי, בו המחלקה מפעילה כיתת אולפן לסטודנטים. מורי האולפנים משאר ערי ארגנטינה ואורוגוואי השתתפו במפגש דרך הזום.

ובכן, זה מפגש המורים שלנו הראשון אחרי שנה שלמה של לימודים ומפגשים דרך המסכים. כמובן, האירוע הסתיים עם אסאדו ללא כולסטרול.

ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזנברג קורטני:

"אני מברכת את 40 המורים ואת 2,500 התלמידים שלנו בארגנטינה ואורוגוואי עם סיום מוצלח של שנת הלימודים כה מאתגרת, ושמחה שהנסיבות אפשרו, אם כי לא לכולם, להיפגש פנים מול פנים – כמובן, עם כל אמצעי הזהירות הנדרשים. כולנו תקוה ששנת הלימודים הבאה עלינו לטובה, תהיה פורה אף יותר ונפגוש רבים מקרב תלמידי האולפנים שלנו בארץ".

3 ינו 2021
1 דקות קריאה
1041
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

תכלה שנה וברכותיה

תכלה שנה וברכותיה

בצרפת החל חופש הגדול ל-1,710 התלמידים של 114 כיתות האולפן, אשר מפעילה במדינה זו המלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית.
לא נפסיק ליזום: צרפת ובלגיה

לא נפסיק ליזום: צרפת ובלגיה

שלושה מועדוני עברית Social Club, שגרירי עברית, אולפנים רגילים, אולפנים לנוער, אולפנים לצעירים, אולפן 300 למיועדי עלייה, וגם חידוש – טיול חודשי לתלמידים תחת הכותרת  "בשביל ישראל עם דניאל", בהנחיית מדריך הטיולים המהולל, דניאל כהן.
סטארטאפים ישראלים שברו שיא עם איסוף של 9.3 מיליארד דולר במחצית שנה

סטארטאפים ישראלים שברו שיא עם איסוף של 9.3 מיליארד דולר במחצית שנה

ישראל שוב אישרה את התואר "האומה של הסטארטאפים".