הפרויקט שגרירי עברית הולך ומתרחב – WZO

הפרויקט שגרירי עברית הולך ומתרחב

על נקודת הזינוק של הפרויקט החדשני הזה סיפרנו באפריל, בשלהי שנת הלימודים באולפנים של המחלקה בצרפת. והנה עם תחילת שנת הלימודים החדשה, הפרויקט קיבל ממדים חדשים.

קבוצת סטודנטים ישראלים אשר לומדים באזור פריס רבתי, התאספה למפגש הכנה לעבודתם ההתנדבותית במסגרת הפרויקט. את המפגש העבירה יעל – הסטודנטית הישראלית עם שם משפחה מדבר בעד עצמו – ישראלי. בין השאר, יעל ישראלי אמרה למשתתפי המפגש כי "העבודה במסגרת הפרויקט הזה הייתה אחד הדברים החשובים והמרגשים ביותר בכל חיי".

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג-קוריטני: "הפרויקט החדשני הזה אשר התחלנו רק לפני כחצי שנה, כעת עולה לרמה חדשה ומתרחב באופן משמעותי. מדובר בדיפלומטיה עממית של הציונות, המדינה היהודית, של שפתה ותרבותה. אני מברכת את החברים החדשים של "הסגל הדיפלומטי" שלנו ובטוחה כי פרויקט זה כמו כל יזמות חדשניות שלנו, יתרום לכך שיהודים רבים יקבלו ההחלטה הנכונה – חוזרים הביתה!"

בתמונות:

קבוצת שגרירי העברית החדשים עם השגרירה הראשונה יעל ישראלי (בצד שמאל)

סמינר ההכנה של שגרירי העברית בעיצומו

17 נוב 2019
1 דקות קריאה
920
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

יום האישה הבינלאומי: מתוך היסטוריה של החג

יום האישה הבינלאומי: מתוך היסטוריה של החג

המאה ה-21 מסומנת בשינויים משמעותיים בעולם, במיוחד בתפיסת תפקידי האישה בחברה ובמודעות העצמית של הנשים למעמדן.
הפרויקט 'מגמת עליה': עוברים מבחן פסיכומטרי בטרם העלייה

הפרויקט 'מגמת עליה': עוברים מבחן פסיכומטרי בטרם העלייה

בבירת ארגנטינה עבר בפעם החמישית מבחן פסיכומטרי, הנדרש לקבלה למוסדות להשכלה גבוהה בישראל.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 15-22 ביולי

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 15-22 ביולי

Photo: ship Exodus 1947 15 יולי 1940 – מטוסים איטלקים מפציצים את חיפה.