הבמה לפרויקט שיעור בונוס "בטריבונה ג'ודאיקה" – WZO

הבמה לפרויקט שיעור בונוס "בטריבונה ג'ודאיקה"

לא מזמן סיפרנו על סדרת שיעורי בונוס מוצלחת אשר ערך בברזיל השליח של המחלקה במסגרת הפרויקט, איש הי–טק ישראלי דניאל טורבן. שיעורי בונוס המוצלחים  של דניאל עררו תהודה רבה בקהילה היהודית במדינה ענקית זו. גדולה עד כדי כך שהעיתון היהודי המשמעותי ביותר בברזיל "טריבונה ג'ודאיקה" הקדיש עמוד שלם לראיון עם דניאל במהדורתו שיצאה לאור לקראת ראש השנה.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנמברגקוריטני: "אני שמחה שפרויקט שיעורי בונוס  מקבל תנופה ותהודה רבות יותר ויותר בקהילות היעד של השליחים שלנו. הופעותיהם בתקשורת מקומית, הן יהודית והן כללית, משרתות עוד מטרה חשובה שלנולחשוף את האמת על מדינת ישראל בפני כמה שיותר יהודים באשר הם".

23 ספט 2019
1 דקות קריאה
836
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

הסרט התיעודי על הטרגדיה בפסטיבל נובה זכה בפרס אמי

הסרט התיעודי על הטרגדיה בפסטיבל נובה זכה בפרס אמי

הסרט התיעודי הישראלי "נרקוד שוב" ("We will dance again") בבימויו של יריב מוזר זכה בפרס "אמי" בקטגוריית "הסרט התיעודי הטוב ביותר על אירועים נוכחיים".
כלתה שנה והצלחותיה, תחל שנה וברכותיה

כלתה שנה והצלחותיה, תחל שנה וברכותיה

בחצי הדרומי של כדור הארץ הסתיים האביב והחלה עונת הקיץ.
יום האישה הבינלאומי: מתוך היסטוריה של החג

יום האישה הבינלאומי: מתוך היסטוריה של החג

המאה ה-21 מסומנת בשינויים משמעותיים בעולם, במיוחד בתפיסת תפקידי האישה בחברה ובמודעות העצמית של הנשים למעמדן.