סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים – WZO

סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים

הבמאית, השחקנית והתסריטאית הישראלית הדגולה הדר גלרון ערכה בתור השליחה של המחלקה לעידוד העלייה סבב שיעורי בונוס קרי, הרצאות והופעות  בקהילות יהודיות ברחבי אנגליה ואירלנד. פגישותיה עם קהל הוכתרו בהצלחה כבירה. הדר העבירה סדנת משחק , נפגשה עם תלמידי בית–הספר היהודי בלונדון ובפני תלמידי האולפנים של המחלקה והעבירה מזרים של עידוד העלייה. כל הופעתה של הדר הייתה הצלחה אדירה וקהל שהגיע למפגשים הודה על ההזדמנות הנדירה לפגוש אישה מוכשרת ונציגה דגולה של המדינה היהודית כמוה.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברגקוריטני: "אני מודה להדר ולשליחים שלנו בבריטניה על עריכת סבב שיעורי בונוס המוצלח הזה ושמחה במיוחד שעם כל סבב חדש כזה אנו מרחיבים עוד ועוד את קהל היהודים הנחשפים למסרי עידוד העלייה ולאמת על המדינה היהודית".

בתמונותהופעותיה של הדר בהקהילות

מנצסטר

לידס

קמבריג

בושה

חנדון

דובלין

22 ספט 2019
1 דקות קריאה
1278
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

עברי, דבר עברית!

עברי, דבר עברית!

היום, בשביעי לינואר, אנו מציינים את יום הולדתו של אליעזר בן-יהודה: מחייה השפה העברית, מייסד ועד לשון עברית, מוציא לאור של עיתונים בעברית – ואחד האנשים הנערצים עליי ביותר בהיסטוריה הציונית.
כרוניקה של אנטישמיות לשבוע

כרוניקה של אנטישמיות לשבוע

25 במאי 2025, לוס אנג'לס, ארה"ב:  שני יהודים אורתודוקסים נפצעו בתקרית ירי ליד מקום תפילה.
הצלחה עם קבלות

הצלחה עם קבלות

ב-27 יוני 2018 המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע דיווח לחברי ההנהלה הציונית המורחבת על פעילותה בחצי השנה שעברה ובמבט רחב יותר, סיכמה את פועלה של המחלקה בתוך שנתיים וחצי מרגע הקמתה.