סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים – WZO

סבב שיעורי בונוס של הדר גלרון באיים הבריטיים

הבמאית, השחקנית והתסריטאית הישראלית הדגולה הדר גלרון ערכה בתור השליחה של המחלקה לעידוד העלייה סבב שיעורי בונוס קרי, הרצאות והופעות  בקהילות יהודיות ברחבי אנגליה ואירלנד. פגישותיה עם קהל הוכתרו בהצלחה כבירה. הדר העבירה סדנת משחק , נפגשה עם תלמידי בית–הספר היהודי בלונדון ובפני תלמידי האולפנים של המחלקה והעבירה מזרים של עידוד העלייה. כל הופעתה של הדר הייתה הצלחה אדירה וקהל שהגיע למפגשים הודה על ההזדמנות הנדירה לפגוש אישה מוכשרת ונציגה דגולה של המדינה היהודית כמוה.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברגקוריטני: "אני מודה להדר ולשליחים שלנו בבריטניה על עריכת סבב שיעורי בונוס המוצלח הזה ושמחה במיוחד שעם כל סבב חדש כזה אנו מרחיבים עוד ועוד את קהל היהודים הנחשפים למסרי עידוד העלייה ולאמת על המדינה היהודית".

בתמונותהופעותיה של הדר בהקהילות

מנצסטר

לידס

קמבריג

בושה

חנדון

דובלין

22 ספט 2019
1 דקות קריאה
1665
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

השמיים הם לא הגבול

השמיים הם לא הגבול

במסגרת שבוע העברית, נערכה בעיר שטרסבורג הרצאה בנושא החיים בחלל הפתוח תחת הכותרת "השמיים הם לא הגבול".
אנטישמיות באוסטרליה: ממקרים בודדים לנורמה מערכתית

אנטישמיות באוסטרליה: ממקרים בודדים לנורמה מערכתית

אוסטרליה נחשבה עד לא מזמן לאחת המדינות הבטוחות ביותר עבור יהודים.
אותיות אלפבית עברי – תערוכה בפורטוגל

אותיות אלפבית עברי – תערוכה בפורטוגל

ב-30 בינואר, נפתחה התערוכה 'אלףבית' מאת האמנים הישראלים טנו פנט סוסטר וסרגיי בונקוב במרכז התרבות היהודי 'בית חב"ד' בקסקאיס, פורטוגל.