ישראל ברוסריו, ארגנטינה – WZO

ישראל ברוסריו, ארגנטינה

המחלקה לעידוד העלייה של ערכה ברוסריו, ארגנטינה אירוע מיוחד במינו ושמו "יום ישראל". האירוע הופק בשיתוף פועלה עם הקהילה היהודית של רוסריו (USAR) ונערך במועדון הקהילה המפוארת הזו.

האירוע על טהרה ובמלוא מובן המלה עידוד עלייה, והדבר ניתן להסיק הן משמו של האירוע והן מתוכנו.

במסגרת האירוע יותר מ-150 המשתתפים נחשפו למידע מעמיק על חיי היום-יום של משפחה רגילה במדינת ישראל, על האפשריות והאתגרים העומדים בפני עולים חדשים בארצם החדשה ועוד על אלף ואחד דברים הקשורים למדינת היהודים וההיסטוריה שלה. המשתתפים שמעו הרצאות וסיפרים, צפו בסרטים, האזינו למוזיקה ונהנו מהאוכל הישראלי.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג-קוריטני הודתה למארגני האירוע והביעה בטחון בכך שפעילותם המאומצת של שליחי ועובדי המחלקה בארגנטינה במהרה תניב פירות קרי, במהרה נזכה לראות רבים ממשתתפי אירועים כגון אלה כאן, בארץ אבותיהם ובמדינתם שהיא מדינת ישראל.

14 מרץ 2019
1 דקות קריאה
619
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

שיעור בונוס של עידן רייכל בבואנוס איירס

שיעור בונוס של עידן רייכל בבואנוס איירס

הזמר והמלחין עידן רייכל, אחד מהכוכבים של המוזיקה הישראלית, הופיע במפגש אינטימי עם המורים והתלמידים של האולפנים של המחלקה לעדוד עלייה בהצ"ע.
קיץ חם בארגנטינה

קיץ חם בארגנטינה

בחצי הדרומי של כדור הארץ בחודש דצמבר החלה עונת הקיץ, אך פעילותה של המחלקה לעידוד העלייה בארצות דרום אמריקה אינה יודעת אתנחתאות גם בימי החופש הגדול.
החזירו אותם הביתה

החזירו אותם הביתה

צוות המחלקה ותלמידי האולפנים שלה נטלו חלק פעיל בהכנתו ועריכתו של אירוע מרשים, בו דרשנו להחזיר הביתה את הילדים החטופים.