פעולות למען אנשים שנחטפו – WZO

פעולות למען אנשים שנחטפו

במחנה תנועת הנוער נועם בסאו פאולו, במהלך הטקס הסיום ביום שבת, ה-27 בינואר, הוצתו 136 נרות לזכר 136 האנשים שעדיין נחטפו ונמצאים בשבי בעזה.

באירוע הקהילה היהודית בסאו פאולו לזכר קורבנות השואה ביום ראשון, ה-28 בינואר, נשים מחטיבת הנשים של קרן הקהילה השתתפו באירוע תוך שהן לבושות בשמות כל האנשים שעדיין נחטפו.

1 פבר 2024
1 דקות קריאה
1042
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 15–8 בנובמבר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 15–8 בנובמבר

Photo: The day after Kristallnacht 8 נובמבר 1899 – הרצל כותב ביומנו: "אם עד התכנס הקונגרס הרביעי לא אתקדם עם הממשלה התורכית, אכין בצנעה את עניין קפריסין (התישבות יהודית באי הסמוך לארץ ישראל – ראה 23 אוקטובר 1902).
פגישה עם נשות בונדס ישראל

פגישה עם נשות בונדס ישראל

בבניין מוסדות לאומיים בירושלים באולם ויצמן ההיסטורי, נערך מפגש של משלחת נשות בונדס ישראל מארה"ב עם יו"ר הצ"ע יעקב חגואל וראשת המחלקה לעידוד העלייה בהצ"ע מרינה רוזנברג קוריטני, אשר סיפרה על פעילות מחלקתה בכלל ועל המיזם "גאולה" בפרט.
מדע על הר – עידוד עליה עם פרופסורים באווירה בלתי-פורמלית

מדע על הר – עידוד עליה עם פרופסורים באווירה בלתי-פורמלית

ב-7 באפריל התקיים בפריז האירוע הפרונטלי הראשון מאז תחילת המגיפה: אירוע "מדע על הבר" – בשיתוף פעולה עם אוניברסיטת בר אילן.