זכררון משותף, כאב משותף, גאווה משותפת – WZO

זכררון משותף, כאב משותף, גאווה משותפת

Photo: Art Vector / Shutterstock.com

ב-21 עם ישראל ציין את יום הזכרון לשואה וגבורה. למותר לציין, כי בגין המצב אירועים מסורתיים של יום זה נערכו באופן לא שגרתי קרי, רובם ככולם עברו למרחב המקוון.

ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג קוריטני:

"זכרון השואה – זה כאב המשותף לכולנו. זכרון גבורתם של היהודים בתקופה הנוראית ההיא – גאוותנו המשותפת. כל אלה מאחדים ומלכדים את כולנו. ביום זה עשינו כל מה שביכולתנו על מנת שניצולי השואה לא יחושו מבודדים. ערכנו סדרת אירועים ומפגשים במרחב מקוון בכל רחבי תבל. להלן מספר תמונות המתעדות אירועים אלה שנערכו בצרפת ובברזיל. אנו זוכרים. אנו יחד".

22 אפר 2020
1 דקות קריאה
800
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

קבלת פנים חגיגית בשגרירות ישראל בפריס

קבלת פנים חגיגית בשגרירות ישראל בפריס

ב-27 מרץ 2019 בשגרירות ישראל בפריס נערך טקס קבלת פנים חגיגי לשתי הזוכות בפרס GOLDEN GOLDA , אשר המחלקה לעידוד העלייה מעניקה כאות הוקרה לנשים אשר בפועלן ועשייתן תרמו תרומה בולטת למפעל הציוני, לעידוד העלייה ולקהילה היהודית.
רידי העלייה בלונדון וסאו-פאולו

רידי העלייה בלונדון וסאו-פאולו

כידוע, ההשתתפות הפעילה של המחלקה לעידוד עלייה בירידי העלייה שנערכים ברחבי התבל מזמן הפכה למסורת טובה.
צאו קדימה

צאו קדימה

מנהל תוכנית לך לך, פרדו פכטר, יצא לסיור בצרפת (פריז, מרסיי, ליון) כדי לקדם את תוכנית העלייה הקולקטיבית שלנו.