מסיבת חנוכה לתלמידי האולפנים בפריז – WZO

מסיבת חנוכה לתלמידי האולפנים בפריז

ב 6 לדצמבר הדלקנו נר חמישי של חנוכה עם תלמידים ממספר כיתות אולפן בפריז.

האירוע התקיים במרכז אדמונד פלג אשר במרכז העיר, השתתפו בו כ 60 תלמידים, אשר באווירה חגיגית ושמחה במיוחד,  שרו שירי חנוכה בעברית, רקדו ואכלו סופגניות טעימות.

במרכז הערב התקיימה הופעה של הזמרים הישראלים שרון ללום ומני סונינו אשר גם הפעילו את התלמידים עם שירה בציבור של שירים ישראלים.

11 דצמ 2018
1 דקות קריאה
665
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

לא נשכח

לא נשכח

עַל אֵלֶּה אֲנִי בוֹכִיָּה עֵינִי עֵינִי יֹרְדָה מַּיִם איכה 1:17 ב-18 יולי 1994 ליד בניין AMIA (מרכז קהילות יהודיות של ארגנטינה) בבואנוס איירס התפוצץ מטען שהוטמן ברכב מסחרי שהוחנה ליד הבניין.
ארה"ב מחמירה את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי

ארה"ב מחמירה את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי

הממשל של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הרחיב את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי (ICC) על ניסיונות להעמיד לדין קצינים מארה"ב וישראל.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 24–31 מאי

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 24–31 מאי

תמונה: מצעד צה"ל הראשון  Benno Rothenberg /Meitar Collection / National Library of Israel / The Pritzker Family National Photography Collection   24 מאי 1949 – הכנסת מאשרת את חוק הדגל והסמל, התש"ט-1949, שבו עוגנו דגלה וסמלה של מדינת ישראל 27 מאי 1963 – אוניברסיטה חדשה בישראל – בחיפה.