להיות רופא בישראל – WZO

להיות רופא בישראל

ב-22 נובמבר 2023 המחלקה לעידוד עלייה בהצ"ע ערכה סמינר מקוון לרופאים תחת הכותרת  ״להיות רופא בישראל״ בשיתוף עם ארגון גבהים.

את הסמינר הנחו ד״ר רינה פרמונט, שזכתה בפרס משרד העלייה והקליטה על תרומתה המיוחדת לחברה הישראלית בתחום הרפואה, ד״ר ז׳יל מורלי וד״ר דן טייב ,בוגר האולפן לאנשי הרפואה של המחלקה, שעלה לארץ לפני 4 שנים. הדוברים סיפרו על עלייתם ארצה ועל עבודתם כרופאים בישראל. כ-80 רופאים מרחבי צרפת השתתפו במפגש.

23 נוב 2023
1 דקות קריאה
1362
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

הצלחה עם קבלות

הצלחה עם קבלות

ב-27 יוני 2018 המחלקה לעידוד העלייה של הצ"ע דיווח לחברי ההנהלה הציונית המורחבת על פעילותה בחצי השנה שעברה ובמבט רחב יותר, סיכמה את פועלה של המחלקה בתוך שנתיים וחצי מרגע הקמתה.
ארה"ב מחמירה את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי

ארה"ב מחמירה את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי

הממשל של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הרחיב את הסנקציות נגד בית הדין הפלילי הבינלאומי (ICC) על ניסיונות להעמיד לדין קצינים מארה"ב וישראל.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 30-24 בספטמבר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 30-24 בספטמבר

24 ספטמבר 1975 – ממזרח לירושלים הוקם ישוב מעלה אדומים, כעת – עיר ואם בישראל והיישוב הגדול בשטחים ששוחררו במהלך מלחמת ששת הימים.