להיות רופא בישראל – WZO

להיות רופא בישראל

ב-22 נובמבר 2023 המחלקה לעידוד עלייה בהצ"ע ערכה סמינר מקוון לרופאים תחת הכותרת  ״להיות רופא בישראל״ בשיתוף עם ארגון גבהים.

את הסמינר הנחו ד״ר רינה פרמונט, שזכתה בפרס משרד העלייה והקליטה על תרומתה המיוחדת לחברה הישראלית בתחום הרפואה, ד״ר ז׳יל מורלי וד״ר דן טייב ,בוגר האולפן לאנשי הרפואה של המחלקה, שעלה לארץ לפני 4 שנים. הדוברים סיפרו על עלייתם ארצה ועל עבודתם כרופאים בישראל. כ-80 רופאים מרחבי צרפת השתתפו במפגש.

23 נוב 2023
1 דקות קריאה
566
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

יום העצמאות באולפן אליעזר מקס בריו דה ז'נירו ברזיל

יום העצמאות באולפן אליעזר מקס בריו דה ז'נירו ברזיל

האולפן נפתח בשיאה של תקופה המגיפה בפברואר 2021 ועד היום כל הפעילות בו נעשתה אך ורק בזום.
שיעור בונוס של עידן רייכל בבואנוס איירס

שיעור בונוס של עידן רייכל בבואנוס איירס

הזמר והמלחין עידן רייכל, אחד מהכוכבים של המוזיקה הישראלית, הופיע במפגש אינטימי עם המורים והתלמידים של האולפנים של המחלקה לעדוד עלייה בהצ"ע.
הכשרה וירטואלית

הכשרה וירטואלית

פרויקט חדשני זה פועל במלוא המרץ זה מספר שבועות, במהלכם התקיימו שלושה מפגשים וירטואליים בין המורים של כיתות עידוד העלייה   (אולפנים) אשר המחלקה לעידוד העלייה מפעילה ברחבי תבל, עם המומחיות הדגולות להוראת השפה העברית גילה פרייזלר וחנה משלר.