יום עיון חשוב – WZO

יום עיון חשוב

ב-16 לספטמבר ביוזמת ראשת המחלקה לעידוד עליה מרינה רוזנברג-קוריטני התקיים בפריז יום עיון ראשון מסוגו, אשר נועד להכיר בין כלל העוסקים במלאכת עידוד עליה בצרפת ולפעול לאיגום המשאבים. עובדי המחלקה מארץ ומצרפת, יחד עם מנהל המחלקה אלכסנדר גולדנשטיין ונציגת ההנהלה ד"ר יעל דוד, קיימו סדרת פגישות עם צוות הסוכנות היהודית, מלווי עולים של משרד העליה והקליטה וכן עם מנכ"ל המשרד מר אביחי כהנא והצוות שלו. לאור המאמצים הרבים להעלאת יהודי צרפת, מדובר ביוזמה חשובה, בו כל חלקי המערכת הפועלת לעידוד עליה מכירים אחד את השני, מדווחים על תחומי עבודתם ופועלים לחיזוק השת"פ בין כלל הגורמים.

19 ספט 2024
1 דקות קריאה
1033
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

ביקורו בדרום אמריקה של חיים רפלובסקי, מנהל ארצי בהיערכות לאסונות של מגן דוד אדום

ביקורו בדרום אמריקה של חיים רפלובסקי, מנהל ארצי בהיערכות לאסונות של מגן דוד אדום

בין ה-1 ל-10 באוגוסט, המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית בשת"פ עם  אופק ישראלי ערכו ביקורו במשולש הדרומי של אמל"ט של חיים רפאלובסקי, מנהל ארצי בהיערכות לאסונות במד"א.
ממשיכים לבנות גשרים

ממשיכים לבנות גשרים

"קשר הדוק ונצחי, קשר אשר לא יערערו שום תלאות, אשר תמיד מקשר בין אדם לעמו – היא השפה העברית", קבע לפני יותר ממאה שנים הוגה הציונות הדגול זאב ז'בוטינסקיוקביעתו חרף כל השינויים הענקיים והחשובים שחלו מאז בהיסטוריה של העם היהודי, הייתה ונשארת נכונה ובלתי מעורערת.
הביקור בסן חואן 

הביקור בסן חואן 

רכז המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית אלחנדרו מלינקובסקי, ערך סדרת הרצאות בסן חואן, בירת הפרובינציה הנושאת אותו שם (צפון-מערב ארגנטינה, בגבול עם צ'ילה),.