יום עיון חשוב – WZO

יום עיון חשוב

ב-16 לספטמבר ביוזמת ראשת המחלקה לעידוד עליה מרינה רוזנברג-קוריטני התקיים בפריז יום עיון ראשון מסוגו, אשר נועד להכיר בין כלל העוסקים במלאכת עידוד עליה בצרפת ולפעול לאיגום המשאבים. עובדי המחלקה מארץ ומצרפת, יחד עם מנהל המחלקה אלכסנדר גולדנשטיין ונציגת ההנהלה ד"ר יעל דוד, קיימו סדרת פגישות עם צוות הסוכנות היהודית, מלווי עולים של משרד העליה והקליטה וכן עם מנכ"ל המשרד מר אביחי כהנא והצוות שלו. לאור המאמצים הרבים להעלאת יהודי צרפת, מדובר ביוזמה חשובה, בו כל חלקי המערכת הפועלת לעידוד עליה מכירים אחד את השני, מדווחים על תחומי עבודתם ופועלים לחיזוק השת"פ בין כלל הגורמים.

19 ספט 2024
1 דקות קריאה
1162
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

ממשיכים לפעול ביתר שאת!

ממשיכים לפעול ביתר שאת!

Photo: Triff / Shutterstock.com ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג קוריטני: עם התפשטות הנגיף, המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית נאלצה לבטל אירועים רבים שהיו בתכנון וכן נסגרו עשרות אולפנים ברחבי העולם.
ביער רוחמה נטעה חורשה חדשה ושמה "עולים בעברית"

ביער רוחמה נטעה חורשה חדשה ושמה "עולים בעברית"

בטקס צנוע אך חגיגי, המחלקה לעידוד העלייה בהסתדרות הציונית העולמית בשיתוף פעולה עם קק"ל פתחה ב-15 אפריל פרויקט חדשני "חורשה עולים בעברית".
עולים על הי-טק

עולים על הי-טק

המחלקה לעידוד העלייה יזמה פרויקט חדש ופורץ דרך שתכליתו – עידוד עלייתם של אנשי הי-טק ומהנדסים.