הכיתה החמישים ואחת – WZO

הכיתה החמישים ואחת

ב-6 לאוגוסט נפתחה עוד כיתת אולפן של המחלקה במועדון מכבי בבואנוס איירס, בירת ארגנטינה.

עם פתיחתה של כיתה זו, סך כל כיתות אולפן אשר המחלקה לעידוד העלייה מפעילה בארגנטינה הגיע ל-51.

הכיתה, המנוהלת והמובלת ע"י המורה חביבה אבקסיס, מיועדת לתלמידים מתחילים וללימודים בה נרשמו (והגיעו!) 28 תלמידים.

את השיעור הראשון בכיתה פתח שליח המחלקה בארגנטינה אלכנדרו מלינקובסקי, אשר בירך את המורה והתלמידים בשמה של ראשת המחלקה לעידוד עלייה מרינה רוזמנברג-קוריטני ובשם הצ:ע וציין,  כי לתלמידים ניתנה הזכות ללמוד עברית במדינת מוצאם. אלכנדרו איחל להם הצלחה בלימודים והמשך דרכם מוצלח  – הן בארגנטינה והן בישראל בתור עולים בעתיד הקרוב.

15 אוג 2019
1 דקות קריאה
1289
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

חברת הסייבר הישראלית CyberArk נרכשת ב-25 מיליארד דולר

חברת הסייבר הישראלית CyberArk נרכשת ב-25 מיליארד דולר

החברה Palo Alto Networks, המתמחה באבטחת מידע ונוסדה על ידי היזם האמריקאי-ישראלי ניר זוק, הודיעה על רכישת החברה הישראלית CyberArk.
תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 דצמבר

תולדות הציונות ומדינת ישראל: 8–15 דצמבר

Photo: Nobel laureates Nelly Sachs and Samuel Agnon preparing for the festivities in Stockholm 8 דצמבר 1924 – ראשיתה של שכונת בית וגן מדרום ליפו.
ירידי העלייה בבלגיה ובצרפת

ירידי העלייה בבלגיה ובצרפת

כמיטב מסורתה, המחלקה לעידוד עלייה נטלה בסוף מאי 2019 חלק פעיל בעריכת ירידי העלייה בבלגיה (בריסל) ובצרפת (מרסיי).