נא להכיר: שגרירי העברית שלנו – WZO

נא להכיר: שגרירי העברית שלנו

היום אנו רוצים להכיר אתכם עם שגרירנו רונן גורביץ'.

רונן נולד בארץ, גדל ולמד כאן ולפני שנה נסע לפריז על מנת ללמד עברית בצרפת. יש לו ניסיון בתור מורה, מחנך ומסייע באנשי גיל הזהב, הוא בעל תואר במדעי החברה והיסטוריה. רונן דובר שפות רבות: עברית, אנגלית, רוסית, ויש לו גם ידע בסיסי בצרפתית.

הוא מידי חודש מעביר הרצאות מרתקות באקטואליה והיסטוריה של ישראל, בעברית כמובן.

27 מרץ 2024
1 דקות קריאה
1570
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

ממשיכים לפעול ביתר שאת!

ממשיכים לפעול ביתר שאת!

Photo: Triff / Shutterstock.com ראשת המחלקה לעידוד העלייה מרינה רוזנברג קוריטני: עם התפשטות הנגיף, המחלקה לעידוד עלייה בהסתדרות הציונית העולמית נאלצה לבטל אירועים רבים שהיו בתכנון וכן נסגרו עשרות אולפנים ברחבי העולם.
בשעה טובה

בשעה טובה

בשעה טובה, בחודש מאי נפתחה עוד כיתת עידוד עלייה (אולפן) ליד הארגון "אל לזו"  (El Lazo) בשכונת פלרמו בבואנוס איירס.
חוגגים 70 שנה למדינת ישראל בארגנטינה

חוגגים 70 שנה למדינת ישראל בארגנטינה

במהלך חודש אפריל המחלקה לעידוד עלייה ושליחיה בארגנטינה ערכו רצף מרשים ביותר של אירועים חגיגיים ומעודדים עלייה ברחבי מדינה דרום–אמריקאית הענקית זו.