השמיים הם לא הגבול – WZO

השמיים הם לא הגבול

במסגרת שבוע העברית, נערכה בעיר שטרסבורג הרצאה בנושא החיים בחלל הפתוח תחת הכותרת "השמיים הם לא הגבול". המרצה – ד"ר גלוריה וולקונסקי. כמובן, הרצאה נערכה בשפה העברית.

גלוריה עושה פוסט-דוקטורט באוניברסיטת פריס, ובזמנה הפנוי נוטלת חלק פעיל בפרויקט "שגרירי העברית" של המחלקה לעידוד העלייה. ד"ר גלוריה וולקונסקי עצמה עלתה לארץ מרוסיה, וכעת היא עוזרת לקבל את ההחלטה הנכונה לגבי חזרה הביתה ליהודי צרפת.

27 נוב 2019
1 דקות קריאה
940
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

סוריה: רק שתיים מתוך אינספור עובדות אשר מהן מתעלמות האומות המאוחדות

סוריה: רק שתיים מתוך אינספור עובדות אשר מהן מתעלמות האומות המאוחדות

האו"ם בהנהגתו של אנטוניו גוטרש סידר מחדש את העדיפויות: לפי מספר ההחלטות האנטי-ישראליות, ישראל הוכרזה כרע הגדול ביותר בעולם, חמאס – אינם טרוריסטים אלא "תנועה פוליטית", וירושלים, כולל הכותל המערבי, לכאורה אין להם כל קשר לעם היהודי.
שיעור בונוס מיו"ר הצ"ע

שיעור בונוס מיו"ר הצ"ע

ובכן, ב-1 אוגוסט, בחצי הדרומי של כדור הארץ תמה חופשת החורף והמורים ותלמידים של כיתות האולפן של המחלקה לעידוד העלייה חזרו ללימודיהם במלוא המרץ.
עדוד עלייה בהתגלמותו: אולפני נעל"ה ברזיל

עדוד עלייה בהתגלמותו: אולפני נעל"ה ברזיל

ב-20 מרץ 2020, המחלקה לעידוד עלייה בהצ"ע הודיעה על פתיחתן של כיתות האולפן המיועדות למועמדים להשתתפות בפרויקט כאמור (הרעיון בא לידי ביצוע בשיתוף פעולה עם נציגות הפרויקט נעל"ה בברזיל).