שלוש כיתות אולפן חדשות בלונדון – WZO

שלוש כיתות אולפן חדשות בלונדון

המחלקה לעידוד עליה בהצ"ע פתחה בלונדון שלוש כיתות הכנה לעליה שהן אולפנים. הראשונה נפתחה ליד בית הכנסת בשכונת Saints John Wood ושניים האחרות – במרכז היהודי Jewish Learning Exchange (JLE) העוסק בפעילויות נועדות להקנות לצעירים ונוער יהודי בממלכה המאוחדת את הידע במסורת ומחשבת ישראל ולסייע לחינוכו של דור חדש של מנהיגות יהודית בבריטניה. 

פתיחתן של כיתות אולפן במרכז שמסייע להכשרתו של דור חדש של מנהיגים יהודים חשובה שבעתיים. המחלקה מצידה, תורמת רבות להכשרתה של המנהיגות היהודית הצעירה ולכך נועד אחד מפרויקטים הדגל שלה – המיזם גאולה. לאור גידולו המדאיג של גל האנטישמיות בקמפוסים, לא פחות חשוב לקרב את היהודים הצעירים בבריטניה לשורשיהם, להקנות להם ידע בשפתם ותרבותם ולחשוף בפניהם את האמת על מדינת היהודים – ולכך בדיוק נועדו כיתות האולפן של המחלקה לעידוד העלייה. 

שיעורים ראשונים בכיתות האולפן ב- Jewish Learning Exchange (JLE)

שיעורים ראשונים בכיתות האולפן ב- Jewish Learning Exchange (JLE)

לקראת פתיחתה של כיתת האולפן ב- Saints John Wood

26 נוב 2024
1 דקות קריאה
828
חֲדָשׁוֹת

קרא עוד

בשים דגש על נשים וצעירים

בשים דגש על נשים וצעירים

בתמונות: אל"מ אורלי שטרן במעמד קבלת הפרס בין התאריכים 23-28.11.17 קיימה המחלקה לעידוד עלייה מספר פעילויות משמעותיות בקרב קהילות היהודים דוברי הרוסית בניו יורק.
יום זיכרון לנופלים במלחמות וקורבנות הטרור

יום זיכרון לנופלים במלחמות וקורבנות הטרור

ב-29 ו-30 במאי מציין ישראל אחת התאריכים העצובים ביותר בלוח השנה של המדינה היהודית – יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
יום העצמאות בארגנטינה

יום העצמאות בארגנטינה

צוות המחלקה בארגנטינה נטל חלק פעיל בהכנתן ועריכתן של חגיגיות יום העצמאות ה-75 למדינת ישראל במדינה דרום אמריקאית.